Szertelen Gerjedelem

Az, hogy mi van előttünk, vagy mögöttünk, eltörpül amellett, ami (még) bennünk van!

HTML

aszir

Download Opera, the fastest and most secure browser

További oldalaim

Watch videos at Vodpod.

PR videóim

Friss topikok

2012.01.31. 20:36 kaposlogisztika

Kálmán Olgának címzett levélmásolatom

" Szia kedves Olga!

Az előbb néztelek az "Egyenes Beszédben" azzal a kormányszóvivővel folytatott "igazságkeresésedben", s el kell mondjam, nem csalódtam benned.

Tudom, hogy nem véletlen a retorikai ismeretekben átlag felett jártas személy képviseltetése ill. szerepeltetése a jelenlegi kormányzat részéről, ámde Te még ezen isn túlteszel, s ez nagyon bejön nekem.

Imádom azt a hajthatatlan "rátartiságodat", amivel nem engeded el a gyeplőt a kezedből ,sőt megtorpanásra és/vagy önmaga "szajkózására" kényszeríted a potenciális beszélgető partneredet, s ezt a felismerést automatikusan is kiközvetíted a nézők felé!!!!!!! na ennyit a jelenlegi hatalom hitelességéről!

Nem ragoznám tovább, hiszen tudjuk mindketten mire megy ki a játék: az ATV nézőinek hitét, állásfoglalását -ha úgy tetszik politikai identitását erősítendő - a jelenlegi kormányzati diktatórikus rendszer deklarálására.

Köszönöm Neked, hogy az ismerőseid között tudhatom szerény személyemet, s kívánom soha ne veszíts egészséges "makacskodásodból" , rátartiságodból, hiszen csak így lehetséges napvilágra hozni azt a politizálást, amit a még nem éber szemek elől - eddig legalább is - sikeresen közvetített a kormányzati közmédián keresztül a hatalom egyszemélyi vezetése.


További kitartást, eredményes munkát kíván egy igazán őszinte rajongód, virtuális barátod:

Keller Gábor

(Szolgálati járadékra elítélt nyugállományú honvédalezredes)

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes online újdonság érdekességek kaposlogisztika szertelen gerjedelem blogblogja enekles aszir



Music Player web

A bejegyzés trackback címe:

https://kaposlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr804036804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása