Szertelen Gerjedelem

Az, hogy mi van előttünk, vagy mögöttünk, eltörpül amellett, ami (még) bennünk van!

HTML

aszir

Download Opera, the fastest and most secure browser

További oldalaim

Watch videos at Vodpod.

PR videóim

Friss topikok

2011.07.02. 23:18 kaposlogisztika

Partner Pláza

Először is, mi ez a PartnerPláza?


Nos, ez egy izgalmas vásárlói klub, ami a MÖP egyik fontos alapköve, de az egész MÖP számára is óriási jelentőségű lesz.  Ugyanis, itt fogjuk össze a magyar vállalkozásokat, és hozzuk össze őket a magyar vásárlókkal, egy utalványos (egyelőre) rendszeren keresztül. De erről pár napon belül részletesen is írunk majd.  Most inkább beszéljünk Rólad... 

Hogyan kereshetsz most pénzt ezzel a programmal?  Ezt vegyük kétfelé... 1. Ha Neked saját magadnak is van vállalkozásod - függetlenül attól, hogy teljesen magyar-e a terméked, vagy sem...  Tehát, ha van saját céged, és behozod azt a PartnerPlázába, akkor...  hamarosan sorra szállítjuk majd Neked az új vevőket az üzleted forgalma  után pénzt térítünk vissza és mint részvényes még osztalékot is kapsz a  PartnerPláza teljes forgalmának egy részéből Szóval, végső soron 3-szorosan részesedhetsz ebből a programból!!! Sőt! Ha a következő pontban is részt veszel, akkor még tovább növelheted a bevételeidet, mert a következő pontban leírtakat is megcsinálhatod...  2. Ha nincs saját céged...  Ebben az esetben...  Hozd be a kedvenc pékségedet, a sarki fűszerest, a kedvenc hi-fi  üzletedet, vagy bárkit, és amint valaki a PartnerPláza vevői közül náluk  vásárol, megkapod a forgalom után járó jutalékodat Mondd el az  ismerőseidnek, hogy van egy ilyen lehetőség, ahol egyrészt egy sor  bónuszra tehetnek szert, másrészt, akár plusz pénzt is kereshetnek - és  egészen a második mélységig jutalékot adunk az ismerőseid által generált  forgalomból.  Mit kell tenned most?  Először segíts cégeket gyűjteni, aztán majd a vevőtoborzásban is kiveheted a részed - de erre majd később térjünk vissza 

Tehát, most annyit tegyél meg, hogy... regisztrálj a PartnerPláza weboldalán
Regisztráció:
http://partnerplaza.hu/regisztracio Kérlek regisztrálásnál erre hivatkozz: 

Ajánló: H000297

 Az oldal még nincs teljesen kész, de ez csak pár napig lesz így  kattints a megerősítő levélben lévő linkre, ezután lépj be a weboldalra a  jobb oldali menüben találod az "Üzleteim" menüpontot, ahol felviheted a  saját cégedet (új üzlet felvitele link bal oldalt, a kis zöld pluszjel  mellett), vagy ha már tudsz olyan cégről, amelyik csatlakozni akar a  rendszerhez, akkor itt azt a céget is felviheted. Kezdj el felkutatni magyar vállalkozásokat, akik már most tudják, hogy velünk szeretnének tartani, és vidd fel őket ugyanott.  Miután felvittél itt egy céget, utána mi jövünk.  Minden jelentkező cégnek kiküldünk egy szerződést. Amint kitölti, és  aláírja, máris indulhat az adott vállalkozás diadalmenete az új vevők  gyűjtéséért, ami a Te jutalékod gyarapítását is jelenti egyben. 

Szóval, első lépésként kezdd el a cégtoborzást! Ne feledd, hogy a saját vállalkozásodat is behozhatod - ha van...  Tiszta minden így első lépésként?   Kérlek, még ne "kombinálj", ne tervezz, ne ötletelj, csak annyit  tegyél, hogy felviszed a saját vállalkozásodat, és beszélsz azokkal a  cégvezetőkkel, akiknek ajánlani szeretnéd a PartnerPlázába való  belépést.  Mondd el nekik, hogy egy sokezres piacot érhetnek el, akár a városon belül is. Hogy nem kell reklámra sem költeniük ezért. Hogy a csatlakozás ingyenes, és csak a tényleges vevők után kell jutalékot fizetniük, így nincs kidobott pénz az ablakon.   És azt se feledd el, hogy igazi törzsvevőket szállítunk, mivel aki  náluk vásárol, az pontokat gyűjt, és más juttatások is ütik a vevők  markát, így szívesen fog visszajárni a többség.  Nézd meg az új  üzlet felvitele menüpont alatt milyen adatokat kell megadnod, azokat  kérd el a cégvezetőtől, és vidd fel az üzletet, mint a saját  ajánlásodat. Ennyit tegyél meg, semmi többet - egyelőre.

Akkor kezdhetünk?   A PartnerPlázába ide kattintva tudsz regisztrálni
Regisztráció:
http://partnerplaza.hu/regisztracio Kérlek regisztrálásnál erre hivatkozz:  Ajánló: H000297

(Még nincs kész teljesen az oldal, de már tudod használni a fő funkciókat)  Csak siess, mert hamarosan sokan beszállnak a játékba!

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes újdonság fontos abszolút kaposlogisztika szertelen gerjedelem blogblogja vásárlói klub partnerplaza



Music Player web

A bejegyzés trackback címe:

https://kaposlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr183033674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása