Szertelen Gerjedelem

Az, hogy mi van előttünk, vagy mögöttünk, eltörpül amellett, ami (még) bennünk van!

HTML

aszir

Download Opera, the fastest and most secure browser

További oldalaim

Watch videos at Vodpod.

PR videóim

Friss topikok

2011.02.08. 15:52 kaposlogisztika

káoszmenedzseri gyorsteszt

Köszönjük, hogy részt vett az MLBKT káoszmenedzseri gyorstesztben! A kérdőív készítésekor arra voltunk kíváncsiak, hogy a vezetők és beosztottak milyen mértékben érzékelik kaotikusnak azt a szervezeti működést, amelyben nap mint nap részt vesznek, és kisebb-nagyobb mértékben felelősen alakítanak, befolyásolnak.

A gyorsteszt alapján az Ön káoszérzeti pontszáma: 3

Ezzel az értékkel Ön középvezetőként  az alacsony  káoszérzeti kategóriába tartozik.

Ez azt jelenti, hogy a szervezet, ahol Ön dolgozik, feltehetően olyan szervezeti megoldásban működik, ami a piaci környezet számára kielégítő válaszokat ad. Ne feledje azonban, hogy ez az állapot átmeneti! Hacsak nincsenek bebetonozott monopolhelyzetben, a változás szükségessége egyszer csak bekopogtat az ablakon!

A gyorsteszt eredményei alapján úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy 7 levélből álló tippsorozatot, melyet iránytűként használva Ön hatásosabban szüntetheti meg a káoszt, a tűzoltást, és győzheti le a szervezet ellenállását - legyen szüksége rá akár most, akár a későbbiekben. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Kattintson ide, ha kéri a tipp-sorozatot!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
(A gyorstesztet nem kitöltő ismerősei honlapunkon is feliratkozhatnak az ingyenes tipp-sorozatra!)

Tapasztalataink szerint a kérdőív kérdéseinek mindegyike szimptómája az útkeresésnek, szervezeti bizonytalanságnak, az átformálódás igényének, a „nem jó, csináljuk másként” helyzetnek. Míg a gazdasági környezetünk folyamatosan alakul, a szervezetek a kihívásokra szakaszosan, megállókról megállókra válaszolnak.

Ugyan e kérdőívvel nem tisztünk megmondani, hogy Ön, melyik szervezeti állapotban van éppen, de feltételezésünk, hogy a legtöbb igazi „káoszmenedzser” valamelyik átmeneti állapot határán tevékenykedik, dühöng, bosszankodik - rengeteg energiát füstölve el hiába.

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes újdonság fontos érdekességek gyorsteszt káoszelmélet kaposlogisztika szertelen gerjedelem káoszmenedzser



Music Player web

A bejegyzés trackback címe:

https://kaposlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr322647065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.