Szertelen Gerjedelem

Az, hogy mi van előttünk, vagy mögöttünk, eltörpül amellett, ami (még) bennünk van!

HTML

aszir

Download Opera, the fastest and most secure browser

További oldalaim

Watch videos at Vodpod.

PR videóim

Friss topikok

2010.06.02. 19:16 kaposlogisztika

Az ösztön ereje elég ide?

Milyen ijesztő lenne tudományos(kodó) igénnyel és statisztikával megtömködött szöveget e helyütt olvasnod, nemde? Nos, ha sikerült eloszlatnom hamarjában ebbéli kételyeidet, akkor arról fogok Neked írni, amire eddig talán soha nem gondoltál...akarod?

A gondolat mérhetetlen szabadsága - amit soha senki nem tud elvenni se Tőled, sem pedig tőlem - nos arra ösztökélt, hogy megosszam Veled, hátha további gondolkodásra kényszerítenek agytekervényeid.

De miről is van szó?

Képzeld el, hogy egy hónapra kezedbe adnák az ország sorsát, pontosabban a lakosság élet-színvonalbeli problémáinak mielőbbi orvoslását. Hogyan kezdenél hozzá? Segítek, oké?

Ha sok-körös megközelítésben akarsz előbbre jutni, akkor elveszik a lényeg, hiszen te magad is jól tudod, hogy a takaró fordítva aránylik a nyújtózkodáshoz, nemde?

Inkább próbáljuk meg távolról haladni a közelebbi felé, rendben?

A sok-sok rendkívül bonyolult összetevőből válasszuk ki együtt a legfontosabbat, amit nyugodtan nevezzünk el alapnak=nadírnak. Ez azt kell jelentse számodra, hogy rádöbbentsd önmagad és környezetedet, hogy a társadalmi - benne a csoport ill. egyéni jólét - alapja maga a NAGYBETŰS NŐ!!!

Miért? (léci ne kérdezd annyiszor...) Mert új életet csak Te (Ti) tudtok adni a társadalomnak, ill. annak legkisebb egységének a családnak. Ha ez nem így lenne, akkor előbb-utóbb elfogyna a nemzetünk.

Az általános elöregedés folyamatának gyökereit is itt kell keresnünk...

 

a folytatás itt olvasható:

www.felesegek.hu/cikkek/mindennapjaink/hetkoznapi-torteneteink/az-oszton-ereje-eleg-ide_1147

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes jog piac emberek jellemző fejlődés nálunk emberi anyaság éves lakosság építkezünk feleségek társadalmi kaposlogisztika aránya foglalkoztatottak nemzedékeken



Music Player web

A bejegyzés trackback címe:

https://kaposlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr322051594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása