Szertelen Gerjedelem

Az, hogy mi van előttünk, vagy mögöttünk, eltörpül amellett, ami (még) bennünk van!

HTML

aszir

Download Opera, the fastest and most secure browser

További oldalaim

Watch videos at Vodpod.

PR videóim

Friss topikok

2010.03.03. 09:16 kaposlogisztika

Új őrület: Csillogó szeméremdomb!

Honnan máshonnan, az Egyesült Államokból indult útjára az új trend. Egy ismert színésznő villantott rá a tényre, miszerint szemérem táját a szó szoros értelmében csilli-villin tartja.

A hazánkban is futó Szellemekkel suttogó (Ghost Wisperer) sztárja Jennifer Love Hewitt egy tévé-showban fedte fel azt az intim részletet magáról, miszerint ő a legújabb divatnak a „vajazzle”-nek hódol.

Az új őrület a női szeméremdomb kristályokkal történő díszítését jelenti. Az eljárás során a szeméremdombot apró kristályokkal díszítik a szakemberek.

Az elnevezés tulajdonképen egy mozaik szó, amely a vagina és a dazzle (elvakító) szavak összevonásából keletkezett.

Önmagában nem az a baj ezekkel a testszépítőnek szánt divatokkal, hogy szokatlanok, vagy pénzrablók - így összegezhető a Kapospont által megkérdezett pszichológusok, szociológusok véleménye. Ha egészségre nem ártalmasak, mint például ezek a kristálydíszek, akkor is ott van az a hatásuk, ami a fontos és a lényegtelen összekeverésében ragadható meg - így a szakemberek.

Ez a fiatalok, főként a tinik körében figyelhető meg: ha követem az új trendet, attól különb leszek. A valóságban azonban sem a szexuális, sem pedig a szerelmi, a tágabb értelemben vett párkapcsolatuk nem lesz önmagában ettől jobb, sőt, az ilyen külsőséges szempontok előtérbe helyezése éppen a párkapcsolatokat alapvetően meghatározó tulajdonságokat nyomja el: a másikra való odafigyelés, a törődés, az empátia, a beszélgetés, a lelki kapcsolódás elsődlegességét.

A végeredmény valóban káprázatos, de csak teljes gyantázás esetén megoldható. Az új hóbort költségeiről nem érkeztek információk, de biztosra vehető, hogy pillanatok alatt hazánkban is mind szélesebb körben terjed majd el a villantás ezen módja.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek új visszhang őrület szeméremdomb csillogó kaposlogisztika



Music Player web

A bejegyzés trackback címe:

https://kaposlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr21805051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása