Szertelen Gerjedelem

Az, hogy mi van előttünk, vagy mögöttünk, eltörpül amellett, ami (még) bennünk van!

HTML

aszir

Download Opera, the fastest and most secure browser

További oldalaim

Watch videos at Vodpod.

PR videóim

Friss topikok

2012.05.24. 09:06 kaposlogisztika

Idegen objektumok a Nap körül!

2010 január 18 tájékán, több internetes portálon jelent meg a hír, hogy a NASA SOHO felvételek alapján, Napunk mellet több bolygó méretű objektum kering. Mikor ezt megtudta Colin Andrews neves gabonakör szakértő, írt egy levelet a NASA-nak, hogy mik ezek az objektumok. A NASA egyik embere visszaírt, hogy pixelhibák, és a SOHO-ból történő be és kitömörítés során keletkeznek míg a Földre ér, de felvetették, hogy lehetséges még az is, hogy a kozmikus sugárzás vagy egy töltött részecske eléri az érzékelőjét a fényképezőnek és ezért keletkezhetnek ilyen hibák a képekben...Hát, persze!:)

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes ufo újdonság fontos érdekességek idegenek földönkívüliek aliens abszolút kaposlogisztika szertelen gerjedelem blogblogja



Music Player web

A bejegyzés trackback címe:

https://kaposlogisztika.blog.hu/api/trackback/id/tr314543111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása